L-glutamin femented 500g 1+1

Vytlačiť
L-glutamin femented 500g 1+1
( carne labs )

Kusy na jednotku (500 g): €33,92 (vrátane 20 % DPH)

Opýtaj sa viac o tomto tovare
  Počet (jednotiek) v balení:500

2-3d.gif

vyrábaný TOP fermentačnou technológiou, jediný na trhu!

Popis produktu

Pozor vo vode glutamín cyklizuje - je nestabilný !!!!!!!!!!!!

Neponechávať v roztoku, dlhšie ako 30 minút

Glutamín aminokyselina s mnohými funkciami v metabolizme ľudského tela. Suplementácia glutamínom znižuje atrofiu svalu pri katabolických stavoch a šetrí telesné proteíny anabolickým pôsobením-urýchlením proteosyntetických dejov. Glutamín priaznivo podporuje integritu črevnej sliznice a imunitné funkcie.

Náš výrobok obsahuje glutamín, ktorý je vyrábaný fermentačnou technológiou. Vysoko kvalitné a šetrná výroba suroviny, neobsahuje žiadne rezíduá, ktoré môžu vznikať pri klasickej výrobe. Glutamín fermented je prvým svojho druhu na našom trhu. Glutamín má mimoriadne vysokú čistotu a kvalitu. Pozor vo vode glutamín cyklizuje je nestabilný !!!!!!!!!!!!

Dávkovanie:

1 kávová lžička (3g) 60minut před tréninkem. 1 kávová lžička 40minut po tréninku nebo před spaním.

Zloženie:

1 kapsula obsahuje:

L-glutamín 500mg

Rozdiel medzi L- Glutamínom pochádzajúcim z fermentácie a z chemickej syntézy

Vlastnosti produktu

L-Glutamín, BCAA pochádzajúce z fermentácie, je vyrábaný mikrobiálnej fermentácie a čistený extrakciou, purifikáciou atď. Veľmi zriedkavo je v tomto procese výroby používaná akákoľvek prchavá látka. Preto tento druh L-Glutamínu, BCAA patrí k prírodným produktom a spĺňa koncept "Green Enviromental Protection" = "ochrany životného prostredia". Na druhej strane, pri použití L-glutámovej kyseliny, ako hlavného surového materiálu na výrobu L-Glutamínu, pochádzajúceho z chemickej syntézy, je potrebných niekoľko toxických chemických zlúčenín, ako sú napríklad met hanol, CS2, čpavok atď. Preto tento druh L-Glutamínu nemožno radiť k prírodným produktom.

Účinnosť v ľudskom tele

L-Glutamim, BCAA pochádzajúci z fermentácie si osvojuje mikrobiálnu fermentáciu a využíva pre svoj vznik enzymatické reakcie. Preto je stupeň jeho biologického využitia vysoký a jeho vstrebateľnosť, funkcie a vplyv sú pre ľudské telo priaznivé. Na druhej strane, pri L-Glutamíne pochádzajúceho z chemickej syntézy, nie sú jeho funkcie a vplyv také dobré ako pri produkte vyrobeného fermentáciou. Samozrejme môže mať tiež v ľudskom tele vedľajšie účinky kvôli prchavým organickým nečistotám a zvyškom.

Kvalita produktu

Toxické a škodlivé zlúčeniny, ako sú metanol, CS2, čpavok atď., sú pri výrobe L-Glutamínu, BCAA chemickou syntézou nevyhnutné. Metanol, sulfidy a iné látky je však zložité z produktu odstrániť dokonca aj iónovou výmenou, destiláciou atď. Zostanú viac či menej v konečnom produkte a po požití sú ľudskému telu škodlivé. Ďalej je v L-Glutamíne, BCAA získanom chemickou syntézou zreteľnejšia pachuť pochádzajúca z čpavku a sulfidov. Táto pachuť získaná chemickou syntézou je v produkte pri prehltnutí stále zrejmá, hoci čuchom nie je postrehnuteľná. Fermentáciou získaný L-Glutamín, BCAA nepotrebuje pri svojej výrobe žiadnu z vyššie uvedených toxických alebo škodlivých látok, čím sa predchádza zbytkom organických prchavých nečistôt v produkte a nevýhodám chemickej syntézy.

Výrobné prostredie

L-Glutamín, BCAA pochádzajúci z mikrobiálnej fermentácie je vyrábaný pomocou biochemickej reakcie v podmienkach s normálnou teplotou a tlakom. Zriedkavo sú používané akékoľvek organické prchavé látky, čo všetko dohromady zaisťuje lepší výrobné prostredie. Preto táto výroba vyhovuje štandardom ochrany životného prostredia. Malé množstvo zvyškového kalu, destilátu a odpadovej vody môže byť zlikvidované s nasledujúcimi obmedzeniami: * Usadeniny zachytené na filtračnom ráme pri tlakovej filtrácii tekutiny, vzniknuté pri kvasení, je možné použiť ako prídavné krmivo pre ryby, ošípané atď. * Malé množstvo zvyškovej vody môže byť po dokonalom spracovaní a vyčistená vypustené. * Destilát môže byť ďalej lepšie využitý po premene na vysoko-tiamín-proteínové hnojivo. Všetky tieto opatrenia pomáhajú predchádzať znečisťovaniu životného prostredia a pomáhajú zabezpečiť čistotu výroby. Na druhej strane prostredie výroby L-Glutamínu, BCAA pochádzajúceho z chemickej syntézy je horšie kvôli prídavným toxickým a škodlivým chemickým látkam, ako sú metanol a CS2, ktoré poškodzujú životné prostredie dokonca aj po spracovaní.

Budúcnosť vývoja

L-Glutamín, BCAA pochádzajúce z mikrobiálnej fermentácie patrí k prírodným produktom. Vyhovuje medzinárodným požiadavkám ochrany životného prostredia a zriedkavo môže životné prostredie znečistiť. Preto môže byť jeho veľkovýroba realizovaná a budúcnosť tejto výroby je optimistická. Na druhej strane je bez budúcnosti L-Glutamín, BCAA vyrábaný chemickou syntézou, pri použití škodlivých chemických látok, ako sú metanol, CS2 atď., ktoré majú za následok zlé výrobné podmienky a znečisťujú životné prostredie. Preto bola výroba L-Glutamínu, BCAA chemickou syntézou kompletne zakázaná v mnohých iných krajinách, ako sú Japonsko, Kórea atď.