Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
O firme PDF Tlačiť E-mail

Zbyněk Slanař CARNE LABS

Moderná firma vyrábajúca v českom laboratóriu doplnky výživy. Predovšetkým v tekutej forme. Mnohoročný vývoj sa sústredil na nové špecifikácie, receptúry nutričných doplnkov výživy, vhodných kombinácií kvalitných surovín, čistoty a prijateľnej chuti. Počas vývoja sme napríklad použili až 12 druhov hydroxycitronové kyseliny (HCA), než sme došli k prijateľnému ”záveru”. Niektoré pitné výrobky vykazujú vysoký obsah aktívnych látok a s ochutením bol určitý problém. Chceme ponúknuť pitné nutraceutiká tak, aby zodpovedali kvalitatívne aj kvantitatívne poslednému trendu za prijateľnú cenu.

Zbyněk Slanař Sport Product Doplnky výživy vyrábané v USA na vysoko modernom zariadení.

Spoločnosť Zbyněk Slanař vznikla roku 1990.

Metabolic Nutrition je velká nemecká firma špecializujúca se na výrobu zmesí, tabliet a kapsulí. Firma je vybavená tou nejmodernejšou technologíou a používa iba vysoko kvalitné suroviny.

Na prvom mieste je kvalita. Kvalitu chápeme v tom zmysle, že ponúkame iba hodnotné produkty, ktorých základné suroviny a kombinácie sú zvolené tak, aby vzniknutý výrobok nesľuboval nič čo nemôže splniť. Ako merítko kvality tu slúži výhradne biologická hodnota americkej P.E.R, čistota a kvalita surovín. Na našom trhu je veľa tuzemských aj zahraničných firiem, ktoré ponúkajú doplnky výživy-NUTRACEUTIKÁ, rozhodne nie sme kompetentní vyjadrovať sa o ich kvalite - skrátka sa to nerobí, ale doporučujeme Vám prečítať si nasledujúce riadky: 

  • dôkladne si preštudujte návod a zloženie výrobku
  • sledujte z akej suroviny je preparát vyrobený
  • sledujte množstvo a koncentráciu kľúčových látok: aminokyseliny, proteíny, vitamíny, sacharidy, tuky a ostatné bioaktívne látky
  • sledujte celkový obsah látok vo výrobku
  • Ak máte dva preparáty od rôznych firiem, porovnajte celkové množstvo sledovaných látok a cenu
  • v kľude a s rozvahou si vyberte požadovaný výrobok
  • nechajte si poradiť v špecializovaných predajniach a fitness centrách

Ak máte záujem o náš produkt, môžete ho ľahko získať:

  • objednajte si výrobok telefonicky, alebo e-mailom a my Vám ho obratom pošleme na dobierku
  • výrobok môžete kúpiť v špecializovaných predajniach či fitness centrách
  • Ak preparát nie je v ponuke špecializovanej predajne či fitness centra, žiadajte zodpovednú osobu, aby sa s nami spojila a my okamžite Vašu žiadosť vybavíme.
logo footer   Designed by www.frantisek.eu - All Rights Reserved
Tvoj košík je prázdny.